Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στο φουλ οι μηχανές για το νέο iPhone

Στόχος της Apple η κυκλοφορία του μέσα στο καλοκαίρι

Η Apple όπως φαίνεται επιταχύνει τις διαδικασίες για την παραγωγή της επόμενης γενιάς iPhone, όπως υποστηρίζει νέο δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού Wall Street Journal (WSJ).

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η παραγωγή του νέου iPhone θα ξεκινήσει κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του έτους, με την εταιρία να ελπίζει πως θα είναι έτοιμο να φτάσει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο.

Επίσης, αναφέρεται πως δε θα αλλάξει το μέγεθος της οθόνης, διατηρώντας τη διάσταση των 4 ιντσών, ενώ στα ίδια επίπεδα αναμένεται να παραμείνει και το συνολικό μέγεθος της συσκευής.

Παράλληλα, γίνεται λόγος και το φημολογούμενο «φθηνό iPhone», με τις πηγές του WSJ να υποστηρίζουν πως η Apple έχει σαν στόχο να το κυκλοφορήσει επίσημα, μέχρι το τέλος του 2013.

Ακόμα, η αμερικανική εταιρία λέγεται πως είναι σε συζητήσεις με διάφορους κατασκευαστές εξαρτημάτων στην Ασία, για τη συγκεκριμένη συσκευή με τις φήμες να αναφέρουν πως και αυτή θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, όμως δε θα διατηρεί τα επίπεδα ποιότητας του iPhone 5. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου