Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Γελάει ο κόμσος με Καμμένο: Άκυρο το ταξίδι στην Ρωσία... οι Ρώσοι πήραν πίσω την πρόσκληση

"Το ταξίδι στην Ρωσία και η συμφωνία θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ τον Απρίλιο. Διαφάνεια ΠΑΝΤΟΥ"έγραψε στο twitter ο προεδρεύων Πάνος Καμμένος για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι μιας και δεν έχει καμία σχέση με την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 2018 Η ΚΥΠΡΟΣ ΘΑ ΕΞΑΓΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ...

Σε πέντε χρόνια —από το 2018— ευελπιστεί η Κυπριακή Δημοκρατία ότι θα εξάγει φυσικό αέριο στις διεθνείς αγορές, κυρίως σε κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου-Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης...

Περιφέρεια Αττικής τα κτίρια του Γαβαλά

Περιφέρεια Αττικής τα κτίρια του Γαβαλά
Η επωνυμία Λάκης Γαβαλάς ΑΕ θα δώσει τη θέση της στην Περιφέρεια Αττικής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσει η κυβέρνηση το πράσινο φως ώστε οι δημευμένες από το Δημόσιο τεράστιες εγκαταστάσεις στην Κάντζα του φυλακισμένου μόδιστρου  Λάκη Γαβαλά, να περάσουν στην ιδιοκτησία της Περιφέρειας Αττικής.
Σε 38 κτίρια διασπαρμένα στο Λεκανοπέδιο στεγάζονται σήμερα οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, για τα οποία καταβάλλει σημαντικά μισθώματα: 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Την ίδια ώρα παραμένουν αναξιοποίητα κτίσματα εμβαδού άνω των 20.000 τετραγωνικών μέτρων σε οικόπεδο 31.000 τ.μ. που είχε αγοράσει ο Λάκης Γαβαλάς.

H προφητεία του Αγίου Μαλαχία για μαύρο Πάπα

Το όραμα και η λίστα με τους 111 Ποντίφικες 

Μπορεί το ημερολόγιο των Μάγια να μην τα κατάφερε με την πρόβλεψή του για το τέλος του κόσμου, όμως πολλοί υποστηρίζουν ότι ίσως ο Άγιος Μαλαχίας βγήκε αληθινός με τις δικές του προφητείες.