Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Ρόδος: Απελπισμένος άνεργος πατέρας παρέδωσε στην εφορία το παιδί του

Σε μια ανατριχιαστική κίνηση προχώρησε το πρωί της Τετάρτης, ένας 35χρονος άνεργος από την Ρόδο πάνω στην απελπισία του, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει! Έτσι, παρέδωσε το 2,5 ετών παιδάκι του στους υπαλλήλους της εφορίας του νησιού λέγοντας: «πάρτε το, δεν μπορώ να το ζήσω»!
Ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή την ακραία πράξη ήταν το γεγονός πως λίγες ώρες πριν είχαν κατασχεθεί από τον τραπεζικό του λογαριασμό, που τον είχε δηλώσει ως ακατάσχετο, 300 ευρώ τα οποία, όπως είπε ήταν και τα τελευταία του χρήματα!!!
 

Ο 35χρονος, εξήγησε στον διευθυντή της εφορίας ότι αυτά τα χρήματα του τα είχε στείλει η μητέρα του για να περάσει τον μήνα και μετά την κατάσχεση δεν έχει ούτε ένα ευρώ! Μάλιστα, δήλωσε αποφασισμένος να αφήσει στην Εφορία το παιδί του σε μια καθαρά συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας.
 
Πάντως όταν εκείνος ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με την κατάσχεση των χρημάτων, του είπαν πως έπρεπε να… επικαιροποιήσει τον ακατάσχετο λογαριασμό που είχε δηλώσει πριν από αρκετό καιρό! Τώρα, αναμένεται να γίνει διαδικασία αποδέσμευσης του ποσού αυτού.

Πηγή mega - star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου