Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΝΤΙΚΙ : Οι επιτελάρχες της καταστροφής



Στο «ΠΟΝΤΙΚΙ» κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου, με πρωτοσέλιδο τίτλο: «Οι επιτελάρχες της καταστροφής», οι οποίοι, αντί να πάνε σπίτι τους, διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Οι πρωτοκλασάτοι Βενιζέλος, Λοβέρδος, Χρυσοχοΐδης, Ραγκούσης και Διαμαντοπούλου, αφού μαζί με τον Γιώργο και χωρίς πολλές αντιρρήσεις, ψήφισαν και εφάρμοσαν τα μνημόνια της χρεωκοπίας, διαγκωνίζονται τώρα μεταξύ τους αλλά και με τον Γιώργο Παπανδρέου για την ηγεσία του κόμματος, εμποδίζοντας την ανάδειξη μιας νέας γενιάς του πολιτικού κόσμου. Την ίδια στιγμή οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που δημοσιεύει το «Ποντίκι» αφήνουν πίσω τους δελφίνους και ψάχνουν τον… « Άλλον» για αρχηγό.  (Σελ. 6,7)
ΕΡΕΥΝΑ PULSE RC: Δημοσκοπική ανατροπή στην κούρσα του ΠΑΣΟΚ για ηγεσία, με πολλές εκπλήξεις. Οι μισοί ψηφοφόροι του χαρακτηρίζουν το κόμμα είτε κεντροδεξιό, είτε νεοφιλελεύθερο,  αποδοκιμάζουν εμμέσως τους διάφορους δελφίνους,..
θεωρεί ότι ο Γιώργος και οι υπουργοί του έχουν την μεγαλύτερη ευθύνη για ότι συνέβη την τελευταία διετία και βλέπουν διάσπαση. Με 7 μονάδες μπροστά η ΝΔ. (Σελ. 20, 45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου