Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Πάπας Φραγκίσκος : «Με αναζήτησαν στην άκρη του κόσμου»


Ποιό είναι το δόγμα του 76χρονου νέου Ποντίφηκα, του ιερέα από την Αργεντινή, Χορχέ Μάριο Μποργκόλιο είναι ο νέος Πάπας.




«Φαίνεται ότι οι καρδινάλιοι ήλθαν να με αναζητήσουν στην άκρη του κόσμου», ανέφερε ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Αργεντινός Χόρχε Μάριο Μπεργκόλιο, στις πρώτες του δηλώσεις από το μπαλκόνι της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου. Ο πρώτος Λατινοαμερικάνος Πάπας, και ο πρώτος Ιησουΐτης που γίνεται Πάπας, ζήτησε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον προκάτοχό του τον Βενέδικτο ΙΣΤ.Κάλεσε δε τους πιστούς να «ακολουθήσουν το δρόμο της αδελφοσύνης, της αγάπης» και του «ευαγγελισμού» και ζήτησε από το πλήθος ενός λεπτού σιγή: «Προσευχηθείτε για μένα και δώστε μου την ευλογία σας», τόνισε.

Οκτάχρονος παντρεύτηκε 61χρονη(πολλές φώτο)

Γάμος για να μη νευριάσουν το... πνεύμα του παππού. Ένα οκτάχρονο(!) αγόρι από τη Νότια Αφρική παντρεύτηκε μία 61χρονη γυναίκα, επειδή του το ζήτησε το φάντασμα του νεκρού παππού…

Απίστευτες χυδαιότητες από τον Βαξεβάνη!!! Δείτε με τι «γαμ@ει» ο έγκριτος!!!!

Απίστευτη εικόνα δίνει τις τελευταίες ώρες στο twitter ο "εγκριτος" δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης. Μια εικόνα πουθυμίζει μόνο ψυχάκια η μαστουρωμένο. Λογικό ναέχει χάσει την ψυχραιμία του μετά τις απανωτές γκάφες των τελευταίων ημερών...
τόσο με τον "χουντικό" συνεργάτη του Κεφαλογιάννη τον οποίο αρχικά ανέφερε σαν Γενικό Διευθυντή της ΝΔ ή με τον Κωτούλα τον οποίο ανέφερε σαν "ναζιστή" ενώ αποδείχθηκε ότι η αναφορά που του χρέωναν είναι γάλλου συγγραφέα ο οποίος συμμετείχε στη γαλλική αντίσταση εναντίον των ναζί! Δείτε με τι απίστευτο απάντησε ο αλήτης σε γυναίκα μητέρα 2 παιδιών οταν η τελευταία τόλμησε να τον ειρωνευτεί επειδή αναδημοσιεύει τα συγχαρητήρια που του δίνουν οι γλύφτες: