Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Δημοκρατία με (ή για) πολύ... ξύλο!

Font Size Larger Font Smaller Font
AddThis Social Bookmark Button
Μερικοί απόρησαν που τα κόμματα της Αριστεράς ψήφισαν λευκό στη βουλή όσον αφορά τα μέτρα και την καταδίκη της βίας!
Άλλοι το απέδωσαν στην περίεργη και ακαταλαβίστικη ιδεολογία τους, που είναι γεμάτη συμπλέγματα. Και τέλος οι περισσότεροι, παράτησαν το θέμα ως ακόμη μία ένδειξη της "παλαβής" κατεύθυνσης τους.
Η λεπτομέρεια που εξηγει τη σταση των "κουμμουνιστών" ειναι οτι οι βουλευτές ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν η "καταδίκη" να προσδιορίζει την ρατσιστική και μόνο βία! Και εδώ είναι η ουσία.
Η Αριστερά είναι πρόθυμη να καταδικάσει την βία της ΧΑ αλλά ...προσεκτικά αρνείται να προσυπογράψει νόμους και μέτρα εναντίον γενικότερα της βίας!
Αυτη η εξειδίκευση όμως δεν ειναι καθόλου "παλαβή" αντιθέτως ο συγκεκριμένος διαχωρισμός έχει τη σημασία του και μάλιστα πολύ μεγάλη!
Κι αυτό γιατί ροπαλοφόροι της "αριστεράς" μπορούν να αποκλείουν εργοστάσια και να μην επιτρέπουν στους αλλους να δουλέψουν
"Κόκκινοι γορίλες» μπορούν να στέκονται στους καταπέλτες των πλοίων, κλείνοντας το δρόμο και ταλαιπωρώντας επιβάτες, τουρίστες, επαγγελματίες και οικογένειες
Μπουλούκια εξαγριωμένων μπορούν να βρίζουν και να απειλούν εργοδότες που με νυχια και με δοντια κρατάνε τη δουλειά τους στην Ελλάδα
Τζαμπατζήδες μπορούν να αποκλείουν τα διόδια και να τρομοκρατούν αυτούς που θέλουν να πληρώσουν.
Ανεύθυνοι και συνήθως ασύλληπτοι, μπορούν να φράζουν τους δρόμους και να καταστρέφουν τις συγκοινωνίες.
Μπορούν να πετάνε γιαούρτια, να προπηλακίζουν και να κρατούν σε ομηρία έξω από τα εκλογικά τους κέντρα πολιτικούς δηλαδή εκπροσώπους του λαού.
Κατά την άποψη μου, τα «κομμουνιστικά» κόμματα και η ΧΑ, παρόλο την εχθρότητα μεταξύ τους, είναι οι δύο διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος! (να σημειωθεί οτι ο ένας καταγγέλλει τον άλλο για βιαιοπραγίες.)
Κι εμείς που όλα αυτά τα χρόνια είχαμε νομιμοποιήσει την αριστερή βία και της προσφέραμε ανοχή, τώρα που μπήκε και η ΧΑ στη Βουλή, πρέπει να διαλέξουμε.
«Αριστερούς» ροπαλοφόρους ή ρατσιστές τραμπούκους;