Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ξέσπασε δημοσιογραφικός πόλεμος! Σοκ από καταγγελίες για το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη και το blog fimotro.


Τι γράφει και πώς συνδέει η “Espresso” το ιστολόγιο “fimotro” με τον Γιάννη Παπαγιάννη

Σάλο έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες της “Espresso” εναντίον του ιστολογίου “Fimotro”, το οποίο συνδέει η εφημερίδα με τον δημοσιογράφο Γιάννη Παπαγιάννη.

Σε ρεπορτάζ που δημοσιεύθηκε χθες γίνεται λόγος για «εκτέλεση “συμβολαίων” επαγγελματικής εξόντωσης και ηθικής μείωσης δημοσιογράφων, εκδοτών, επιχειρηματιών ακόμα και απλών πολιτών» ενώ αναφέρεται σε σειρά περιστατικών.

Η «τιμή» της δημιουργίας. Αποκαλύψεις σοκ στη Δημιουργία Ξανά


Toυ Γιώργου Δεληκούρα

Η κατάθεση υποψηφιοτήτων για συμμετοχή στις Βουλευτικές εκλογές γίνεται σε 3 φάσεις. Στην πρώτη φάση ο πρόεδρος κόμματος δηλώνει την συμμετοχή του κόμματος στις Εθνικές εκλογές με γραπτή δήλωσή του στον Άρειο πάγο. Σε δεύτερη φάση δηλώνουν συμμετοχή στις Εθνικές εκλογές οι υποψήφιοι Βουλευτές με γραπτή δήλωσή τους στα τοπικά Πρωτοδικεία πληρώνοντας 146,74€ υπέρ του τακτικού προϋπολογισμού.

Ξέσπασε σε κλάματα η Αντωνία Καλλιμούκου στην Ελένη: "Είναι εγκληματική επίθεση"!



Έσπασε τη σιωπή της η Αντωνία Καλλιμούκου και μίλησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που την εμπλέκουν σε υπόθεση πορνείας στη Βουλγαρία, μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μετά από ένα διαφημιστικό διάλειμμα, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το λόγο στη συνεργάτιδά της, αφού πρώτα είπε: "Δεν βρίσκω το λόγο γιατί πρέπει να μπεις στη διαδικασία να απαντήσεις σε κάτι που είναι ανυπόστατο. Αφού το θες, ο χώρος είναι δικός σου"...

Δορυφόρος αλά ελληνικά στο κυνήγι των πειρατών

Ενα μεγάλο... μάτι, χιλιάδες χιλιόμετρα πάνω από τη Γη, θα προστατεύει τα ελληνικά πλοία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της από τους πειρατές.


Ο πρώτος ελληνικός δορυφόρος, εξ ολοκλήρου κατασκευασμένος από ελληνικά... μυαλά, θα εκτοξευτεί το καλοκαίρι του 2013 από το ακρωτήριο Κανάβεραλ με «δωρεά» της NASA και θα έχει καθαρά επικοινωνιακό ρόλο. Εμπνευστής του φιλόδοξου προγράμματος ένας Ελληνας αστροφυσικός, καθηγητής Αεροδιαστημικής Μηχανικής στο Πανεπιστήμιο του Σαν Χοσέ στην Καλιφόρνια, ο Περικλής Παπαδόπουλος και «κατασκευαστές» του δέκα Ελληνες ερευνητές σε πανεπιστήμια και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο.

«Χειροκίνητος» φορτιστής για έκτακτες περιστάσεις

Η συσκευή παράγει ενέργεια καθώς γυρνάμε το μοχλό

Το πρόβλημα με τη διάρκεια ζωής των μπαταριών είναι γνωστό μιας και πλέον οι πολύ απαιτητικές συσκευές μπορεί να χρειαστούν φόρτιση μία με δύο φορές την ημέρα. Σε όλους μας έχει συμβεί, να σβήσει το κινητό μας σε κάποια στιγμή ανάγκης.

Με κριτήριο τον πληθωρισμό θα αναπροσαρμόζονται οι αντικειμενικές αξίες


Δείκτης πληθωρισμού των ακινήτων θα μεταβάλλει, κάθε χρόνο, τις τιμές ζώνης οι οποίες βρίσκονται ήδη στο στάδιο επανακαθορισμού, με βάση ειδική έρευνα της Τράπεζας της Ελλάδος, εν όψει της αναπροσαρμογής των αντικειμενικών αξιών από το δεύτερο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Ναυτεμπορικής. Στόχος του οικονομικού επιτελείου είναι να δημιουργηθεί ένας μηχανισμός που θα επικαιροποιεί συνεχώς τις αντικειμενικές αξίες, ούτως ώστε να είναι πάντα ευθυγραμμισμένες με τις εμπορικές τιμές.