Στείλετε τα σχόλια και τις αναρτήσεις σας στο: matsolanews@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΡΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ (1973-1978)

Μια …πονεμένη ιστορία

Από την εκπομπή "Η ΕΡΤ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ". (ΑΡΧΕΙΟ ΕΡΤ)
Στο επεισόδιο «ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΩΡΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ» της σειράς ντοκιμαντέρ «Η ΕΡΤ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ» επισκέπτεται τα ΣΕΡΒΙΑ του Νομού ΚΟΖΑΝΗΣ και αναζητά την αλήθεια για το πρώτο και μοναδικό χρυσωρυχείο στην ΕΛΛΑΔΑ.
Στο μεγάλο καφενείο του χωριού συγκεντρώνονται όσοι κάτοικοι ασχολήθηκαν με την ανεύρεση χρυσού και εργάστηκαν στο χρυσωρυχείο. Περιγράφουν τις συνθήκες εργασίας, τονίζουν ότι οι εργάτες ήταν ανίδεοι, τα μηχανήματα ακατάλληλα και δεν είχαν ποτέ την πρέπουσα συμπαράσταση από το κράτος.

Ο ΕΛΛΗΝ ΗΡΩΑΣ





Τον τίτλο «Ο Έλληνας ήρωας» έδωσε η «Hürriyet» στο πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής της έκδοσης για την τραγωδία που σημειώθηκε έπειτα από μία μεγάλη πυρκαγιά στη Γερμανία.

Σαν σήμερα


Τα γεγονότα της 11ης Μαρτίου

Σαν σήμερα, 11 Μαρτίου του 2004, πολλαπλές βομβιστικές επιθέσεις σε αμαξοστοιχίες και σιδηροδρομικούς σταθμούς της Μαδρίτης, που αποδίδονται σε εξτρεμιστικές ισλαμικές οργανώσεις, προκαλούν το θάνατο 191 ανθρώπων και τον τραυματισμό 1.460.

Ο Κυριακίδης το'σκασε για τη Λατινική Αμερική ντυμένος... παπάς


Με ιδιωτική πτήση και ντυμένος παπάς το έσκασε για τη Λατινική Αμερική (Ουρουγουάη Η Παραγουάη) ο καταζητούμενος Πέτρος Κυριακίδης, ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή στο σκάνδαλο του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Όπως αποκαλύπτει το Βήμα της Κυριακής, ειδοποιούμενος για την επικείμενη σύλληψή του με τη συνοδεία άλλων δύο κληρικών (ή κάποιων που προσποιούνταν τους κληρικούς), ο Κυριακίδης είχε όλη την άνεση να επιβιβαστεί σε ιδιωτικό αεροπλάνο και να φύγει.

Οι δέκα λόγοι που δεν θα μου λείψεις Ούγκο Τσάβες


Καημένε Ούγκο, ήσουν κι εσύ μια κάποια λύση για τους αμετανόητους αριστερούς.

Σε είχα μελετήσει κάποτε και σε είχα θαυμάσει για τα σκληρά και φτωχικά παιδικά σου χρόνια, την αξιοθαύμαστη στρατιωτική σου εκπαίδευση και καριέρα στο στρατό της Βενεζουέλας, τις πολιτικές σου πρωτοβουλίες που σε οδήγησαν στη φυλακή πρώτα, αλλά αργότερα σε αποζημίωσαν με το υψηλότερο αξίωμα στη χώρα σου.

«Γιατί δε φοράμε εσώρουχα όταν βγαίνουμε έξω»


Γιατί αρέσει σε πολλές γυναίκες να μην φοράνε εσώρουχα όταν βγαίνουν έξω; Ποιοι είναι οι λόγοι σύμφωνα με 8 γυναίκες;

Θα θυμάστε όλοι την Παπαρίζου να μιλάει για το οτι δε φοράει εσώρουχα. Έτσι λοιπόν, υπάρχουν κορίτσια (της διπλανής πόρτας) που μπορεί να μην το ξέρεις αλλά κυκλοφορούν αναμεσά μας χωρίς εσώρουχα. Οκτώ γυναίκες εξηγούν γιατί το κάνουν και πως αισθάνονται όταν βγαίνουν έξω. Υπ’ οψιν μη νομίζετε ότι το κάνουν μόνο για προκαλέσουν.

Μπλεξίματα με το ΣΔΟΕ για τον Αλέξη Μητρόπουλο

Μπλεξίματα με το ΣΔΟΕ φέρεται να έχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα»

Η συνταγή της επιτυχίας στο διαδικτυακό φλερτ

Δεν είναι κακό, αρκεί να το κάνεις σωστά

Θέλετε να φλερτάρετε online. Κανένα πρόβλημα. Δεν είναι ντροπή. Το διαδίκτυο είναι πλέον κομμάτι της ζωής μας και δεν θα μπορούσε να μην επηρεάζει έστω και λίγο τα αισθηματικά μας.